CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Kedves régi és új Vendégeink! Várunk szeretettel mindenkit a Mozgásstúdió óráira, órarend szerinti nyitvatartással! Mottónk: az intenzív mozgást soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó egészség és jó közérzet érdekében rendszeresen végezni ajánlott!  ❅❅❅

Rólunk mondták

 VÉLEMÉNYEK AZ ÓRÁKRÓL, Az INTIM TORNA VIDEOFILMRŐL, TANFOLYAMRÓL
 • Az órákról


  Mariann (46 éves)

  Nagyon szeretem az alakformáló kondi órákat, mert izület kímélő, nem vad ugrálós, de azért nagyon dinamikus órák. Számomra is bírható, kellemes elfáradást eredményez. Az oktatók nagyon odafigyelnek a helyes testtartásra, a gyakorlatok pontos végzésére.

  Erika (37 éves)

  Tíz éve járok a KORNO-ba alakformáló kondi órákra. Megfogott a családias légkör, az órák nem túlzsúfoltak, nincs divatozás az öltözékben. A változatos órák jó kondícióban tartanak. 

  Katalin (64 éves)

  Szinte észrevétlenül másztak fel rám a kilók, reménytelennek tűnt, hogy megszabaduljak tőlük. Elmentem a KORNO-ba erősítő-nyújtó tornára, és a dinamikus, mindent átmozgató órákon elindultak számomra a pozitív változások. Nemcsak a testemen látom a változást, az energiaszintem is megnőtt, és remekül érzem magam a bőrömben!

  Kata (72 éves)

  5. éve járok a mozgásstúdióba és már  nélkülözhetetlen részévé vált életemnek. Sikerült elérni, hogy így hetvenen  túl fájdalom nélkül éljem az életem, a meglévő degenerativ elváltozásaim ellenére. A  rendszeres részvételen  túl a gyógytornát vezetők abszolút hozzáértése, kedvessége is segít engem ebben.
  A jó hangulat már csak hab a tortán …

  Judit (70 éves)

  70 évesen egyre lassabban mozogtam, fájt a vállam, a könyököm, nehezen tudtam leülni az unokám mellé a földre. Sokáig keresgéltem, amíg megtaláltam a Kor-No Mozgásstúdiót. Azóta rendszeresen járok a senior tornára, ki nem hagyok egyetlen alkalmat sem. Úgy érzem, mintha tíz évet fiatalodtam volna.

  Valéria (59 éves)

  Sok helyen kipróbáltam gerinctorna órákat, de a KORNO órákhoz hasonlót sem találtam.

  Gerincferdülésem van, és itt személyre szabottan módosítják a gyakorlatokat az órán azok számára, akinek gerincferdülése, vagy egyéb speciális gerincproblémája van.

  Nagyon figyelnek arra, hogy a gyakorlatokat mindenki jól és pontosan végezze.


 • „Intim izmok tornája” videofilmről

  Ágnes (34 éves)

  Sajnos harmadfokú gátrepedést szenvedtem szülés közben. A szeleket és székletet sem tudtam tartani még 2 hónappal a szülés után sem, és nagyon érzéketlen volt ez a terület. Rátaláltam a videofilmre, kiírtam a gyakorlatokat, és elkezdtem gyakorolni. Felvettem a kapcsolatot Sasvári Éva gyógytornásszal, aki folyamatosan, készségesen jó tanácsokkal is ellátott speciális helyzetemben. 4 hónappal a torna megkezdése után rendben vagyok, amit az MRI is igazolt. Nagyon hálás vagyok a gyakorlatokért, és a sok segítségért, jó tanácsért, nagyon sok erőt adtak, és adnak nekem.

  Emese (43 éves)

  Futás után nagyon nedves lett az alsóneműm, ami, mint kiderült, vizeletszivárgás miatt volt. Így könyvből próbáltam megtanulni az intim tornát, de nem sikerült. Örültem, hogy megjelent videofilmen, ami olyan, mintha ott lettem volna a tanfolyamon a csoporttal, akik a filmen bemutatják a gyakorlatokat. Mindent részletesen elmagyaráz a gyógytornász, érdekes volt megérezni az ujjaim tapintásával az izmok működését, nagy biztonságot adott, és így a csoporttal együtt végeztem én is otthon a tanítottakat.

  Külön örülök, hogy gyakorló órára is elmehettem a KORNO stúdióba.

  Szorgalmasan gyakoroltam, és 3 hónap után eltűnt a vizeletszivárgásom, így újra tudok futni, amit nagyon szeretek.

  Terézia (64 éves)

  Néhány éve hüvelyi sérvet állapítottak meg nálam, ami nagyon kellemetlen érzés volt, egy kidudorodás a hüvelyben. Az orvos műtétre irányzott elő, de mondta próbáljam meg először a gátizomtornát. Többféle intim tornát kipróbáltam, de eredménytelenül. 

  Rátaláltam a videofilmre, és követtem a nagyon részletes, érthető utasításokat, és azok szerint gyakoroltam szinte megszállottan, mert nagyon szerettem volna elkerülni a műtétet. A dudor visszahúzódott 2,5 hónap után, amin az urológus orvos is meglepődött. Nordic walkingoztam korábban egy csoporttal, de abba kellett hagyjam, mert sokkal jobban kijött az alatt. Nagy örömömre most már visszatérhettem kedvenc hobbimhoz, megtanultam helyesen tartani magam, de a gátizom tornát sosem fogom abbahagyni. 

 • Intim torna tanfolyamról

  Enikő (45)

  Nagy kő esett le a szívemről a tanfolyamon tanultak során, mert azt hittem ügyetlen vagyok, és nem tudom, egy könyvben olvasottak alapján mozgatni a gátizmaimat. A meglepően egyszerű gyakorlatokat jól érzékeltem, és erőssé váltak a belső részeim az alhason. Elmúlt a derékfájásom is. Sokat segített, hogy elmondhattam gondjaimat, amikkel a résztvevők hasonlóan küszködtek, és megbeszéltük mire kell vigyázni a mindennapokban. 3 hónap után újra merek táncolni, ami a legjobb kikapcsolódás számomra férjemmel.

  Vera (29 éves)

  Szülés után 2 hónappal újra elkezdtem a korábbi spinning órákra járni, hogy minél előbb visszanyerjem eredeti formám. Meglepetésemre szél, és széklettartási problémát tapasztaltam. Nagyon megijedtem, és így kerültem a KORNO-ba intim torna tanfolyamra. A gyógytornásznő tanácsára abbahagytam a spinninget, és intenzív gátizom erősítésbe kezdtem a tanult gyakorlatokkal. 3 hónapi rendszeres gyakorolással megszűnt a gondom, és újra tudok spinning órákra járni.

  Eszter (27 éves)

  Szülés után gyakran tapasztaltam sürgős pisilési ingert, és nem tudtam megtartani, így állandóan betétet hordtam. Keletkezett egy fájdalmas aranyér is, amit proktológus kezelt.

  Az orvos javaslatára kerültem Sasvári Évához intim torna tanfolyamra. Az aranyér miatt nehezebb, lassúbb, és személyre szabottabb volt a gyakorlatok végzése, amit a tanárnő részletesen elmagyarázott, és ellenőrzött havonta a gyakorló órákon. Öt hónappal a torna megkezdésétől számítva, megszűntek a panaszaim. A várandósság során a hasizmom is szétnyílt 3 cm-re a köldököm alatt, de a speciális tornának köszönhetően 1 cm-re összehúzódott. 

  Judit (65 éves)

  Kb. 50 éves koromtól, a klimax bekövetkeztével kezdtem észlelni a vizelettartási gondokat. Nevetésre, tüsszentésre egy nagyon kicsi el-el cseppent, és sürgős pisilési ingert is éreztem egyre sűrűbben, amit végül már nem tudtam megtartani. Sajnos sokáig húztam az időt, hogy orvoshoz forduljak. Az urológus orvos gátizomtornát javasolt, és küldött orvosi beutalóval Sasvári Éva gyógytornászhoz. 3 hónap rendszeres, intenzív gyakorolás után megszűntek a panaszaim, és elmúlt a derékfájásom is. Megtanultam helyesen tartani a derekam, ha megemelem a kis unokáimat.
   

  Sári (72 éves)

  Erős méhsüllyedés miatt nagyon nehezen tudtam pisilni, sokszor csak úgy, ha először hátamra feküdtem, és felemeltem a fenekem, úgy tartva egy ideig. Az orvos méhkivételt javasolt, de szerettem volna elkerülni. Reméltem, hogy gátizom tornával lehet segíteni. Így találtam rá a KORNO stúdió intim torna tanfolyamára. A gyógytornásznő speciális medencetorna gyakorlatainak köszönhetően már három hét után tudtam rendesen pisilni. Javaslatára elmentem dr. Németh Zoltán professzor úrhoz Győrbe, és a kapott hüvelyi kockapesszáriummal teljesen rendben vagyok, sikerült elkerülnöm a műtétet.