CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Kedves régi és új Vendégeink! Várunk szeretettel mindenkit a Mozgásstúdió óráira, órarend szerinti nyitvatartással! Mottónk: az intenzív mozgást soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó egészség és jó közérzet érdekében rendszeresen végezni ajánlott!  ❅❅❅

bemutatkozás


Üdvözöljük honlapunkon!

A Kor-No, „kortalan” Mozgásstúdió és Intim torna stúdió családias hangulatú, csak nők részére rendelkezésre álló mozgásstúdió, amely hozzáértő szakembereivel együtt – gyógytornász, testnevelő tanár, aerobik edző, okleveles Pilates oktató, intim torna tanár, Maminbaba oktató, Aviva módszer oktató, hastánc oktató, gyógymasszőr – 1997 óta szeretettel vár minden tornázni, erősödni, táncolni, kikapcsolódni, regenerálódni , vagy fogyni vágyó hölgyet kor- és testsúlyhatár nélkül!

Gyógytornász és testnevelő tanár szaktanácsadás mozgásforma megválasztásához, tekintettel a kezdők, vagy túlsúllyal küszködők személyes problémáira és az esetleges egyéni mozgásszervi problémákra. Szakembereink funkcionális állapotfelmérést végeznek az első órán az újonnan bekapcsolódóak mozgása, erőnléte, merevsége, testtartása alapján, és ellátják tanácsokkal, mire figyeljen személyére szabottan a további órák során.
A gyógytornásztól részletesebb tanácsokat kaphatnak, ha valamely képalkotó eljárás során készült lelet is rendelkezésre áll (pl. gerincferdülés, csípőizületi kopás, csontsűrűség vizsgálat).
Otthonos, egyszerű, barátságos stúdiónkba várjuk mindazokat is, akik eddig nem voltak elég „bátrak” felkeresni bennünket, pedig érzik, hogy nagy szükségük lenne a mozgásra és szolgáltatásainkra.
Mottónk:
Soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó közérzet, fittség és egészség  érdekében rendszeresen folytatni ajánlatos!


Tisztelettel:  Sasvári Éva
gyógytornász – testnevelő tanár
stúdióvezető