CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket órarend szerinti mozgás programjainkra! Mottónk: az intenzív tornázást soha nem késő újrakezdeni, de a jó egészség és fittség érdekében rendszeresen végezni ajánlott! ❅❅❅

Dávid-Goitein Zsófia

aerobik edző

Ötéves korom óta sportolok. A balettal kezdtem, majd következett a néptánc, a jazzbalett, míg végül, tizennégy éves koromban rátaláltam az aerobikra.

Ez utóbbi annyira megtetszett, hogy érettségi után beiratkoztam egy aerobikoktató tanfolyamra, majd ezt követték a komolyabb képzések és továbbképzések.

1999 óta dolgozom a Kor-No Mozgásstúdióban. Ahogy beléptem, és megtartottam az első aerobik órámat, magával ragadott a stúdió kellemes, családias légköre, így rögtön tudtam, hogy hosszú távú lesz az elköteleződés.

Életkortól és testalkattól függetlenül megfordulnak nálunk a kedves (női) vendégek, de tapasztalatom szerint egy dolog közös bennük: nagy szükségük van a törzs stabilizációjáért felelős izmok erősítésére, mert vagy a munkából, vagy a tanulásból kifolyólag sokat ülnek, ami hatalmas terhet ró a gerincre.

Épp ezért minden órámon (alakformáló, alakformáló-kondi, Pilates, gerinctrénig + stretching) nagy hangsúlyt fektetek a törzs stabilizációjáért felelős (divatos szóval: „core”) izmok megdolgoztatására, és a helyes testtartásra. Számomra fontosabb a gyakorlatok minőségi kivitelezése, mint a mennyiség. Nem „kifulladásig” dolgozunk, hanem addig, míg helyesen végezhető az adott gyakorlat. Természetesen mindig van lehetőség nehezíteni vagy könnyíteni, a vendég aktuális kondíciójától függően.

Szeretettel várok mindenkit, akinek legalább olyan fontos az egészsége, mint a szép izomzat, vagy a csinos külső.

Sportszakirányú végzettségek, továbbképzések:
Aerobikoktató – Lady Fitness – 1998.
Aerobikedző – Magyar Testnevelési Egyetem Továbbképző Intézete – 2002.
Fit-ball instruktor – R-med Kft. – 2002.
Testegyensúly-gerinctréning oktató – Fitness Company – 2017.
Pilates oktató – Fitness Company – 2017.
Gerinc és fitnesz (szakmai továbbképzés) – Bene Máté Gerincakadémia – 2018.
Natural Movement Pattern Training (NMPT) instruktor – Bene Máté Gerincakadémia – 2018.
Állapotfelmérés és funkcionális tesztek az órán (szakmai továbbképzés) – Bene Máté Gerincakadémia – 2018.
Medencefenék és gerinc (szakmai továbbképzés) – Bene Máté Gerincakadémia – 2019.

Mummy Tummy tréning (szakmai továbbképzés) – Almásy Mozgásakadémia – 2019.