CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Kedves régi és új Vendégeink! Várunk szeretettel mindenkit a Mozgásstúdió óráira, órarend szerinti nyitvatartással! Mottónk: az intenzív mozgást soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó egészség és jó közérzet érdekében rendszeresen végezni ajánlott!  ❅❅❅

Rieger Lilla

gyógytornász – fizioterapeuta

Tanulmányaimat 2019-ben fejeztem be a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központ Ápolás és Betegellátás Alapszak gyógytornász szakirányán.

Jelenleg a Dél-pesti Centrumkórház, Szent István telephelyén dolgozok belgyógyászat osztályon. Mivel a sportolás gyermekkorom óta fontos szerepet játszott az életemben, illetve az, hogy az egészségügyben szerettem volna elhelyezkedni, egyértelművé tette számomra, hogy gyógytornásznak tanuljak. A szakterületek közül leginkább a szülészet-nőgyógyászat, illetve a gerincbetegségek és a derékfájdalom kezelése érdekel. A későbbiekben ezen a területen különböző tanfolyamokkal szeretném még továbbképezni magam, növelve ezzel kezelésem hatékonyságát, sokszínűségét. Szakdolgozatomat a visszatérő derékfájdalommal küzdő egyetemisták törzsizom erősítő tréningjéről írtam, ezért tudom, hogy milyen fontos szerepet játszik a törzsstabilitás a derékfájdalom megelőzésében és kezelésében az ülőmunkát, fizikai munkát végzőknél és sportolóknál egyaránt. Gerinctornáim során nagy hangsúlyt helyezek ennek fejlesztésére, illetve gyakran használok instabil felszínt kialakító eszközöket is, mivel eredményeim alapján azt mondhatom, hogy alkalmazásuknál a derékfájdalom és a törzsstabilitás nagyobb mértékben javult.