CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Kedves régi és új Vendégeink! Várunk szeretettel mindenkit a Mozgásstúdió óráira, órarend szerinti nyitvatartással! Mottónk: az intenzív mozgást soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó egészség és jó közérzet érdekében rendszeresen végezni ajánlott!  ❅❅❅

Molnár Vivien

gyógytornász – fizioterapeuta

Molnár Vivien vagyok, 25 éves. 2021-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központ gyógytornász szakán. Jelenleg a Dél-Pesti Centrumkórházban dolgozom.

Mivel lenyűgöz az emberi anatómia, az izmok, ízületek, szalagok működése, illetve mindig is szerettem volna embereken segíteni, így egyértelművé vált, hogy a gyógytornász szakmát tanuljam ki.

A munkahelyemen nagyon sokféle kórképpel találkozom, leggyakrabban a traumatológiai, neurológiai (stroke, Parkinson-szindróma), kardiológiai és pulmonológia páciensek fordulnak elő, így ezek rehabilitációjában is tudtam tapasztalatokat szerezni. 

Mindig fontos szerepet töltött be az életemben a mozgás, különböző sportok kipróbálása és űzése. Kifejezetten szeretek futni, úszni, illetve HIIT edzést végezni. Célom, hogy megszerettessem a testmozgást az emberekkel. Az erősítő-nyújtó tornáim keretén belül minden izomcsoportot megdolgoztatunk dinamikus és statikus helyzetekben is. Változatos eszközhasználat áll rendelkezésünkre, hogy minél színesebb és élvezhetőbbek legyenek az órák.

Szeretek plusz időt szánni a törzsstabilizáló (core izmok) izmok erősítésére és nyújtására is, mivel ezeknek az izmoknak az együttes munkája eredményezi, hogy a törzsünk stabil és a testtartásunk megfelelő legyen. Ezzel pedig a sérülések kialakulását is megelőzhetjük. Amennyiben ezek az izmok elég erősek, csökkenthetik az alsó végtag izmainak, inainak, szalagjainak terhelését hirtelen irányváltások és egyensúlyhelyzetek során.  Gyógytornászként fontosnak tartom, hogy ezekkel a hatásmechanizmusokkal tisztában legyünk, így sokkal hatékonyabb és főképpen biztonságosabb fejlődést tudunk elérni.

Végzett tanfolyamok/képzések:

– Terrier tanfolyam (3 modul)

– Dynamic Tape tanfolyam

– Sportoktató-testépítő képzés