CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket mozgásprogramjainkra órarend szerinti nyitvatartással, akik védettségi igazolással rendelkeznek! Mottónk: Az intenzív mozgást soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó egészség, jó közérzet és fittség érdekében rendszeresen folytatni ajánlott! ❅❅❅

Cziránku Bettina

Bettina
gyógytornász – fizioterapeuta

Cziránku Bettina vagyok, 24 éves. Idén végeztem a Debreceni Egyetem gyógytornász szakán. A sport mindig fontos szerepet töltött be az életemben.

Már gyerekkoromban is kosaraztam és táncoltam, majd később rendszeresen eljártam a közeli sportpályára futni és azóta is rendszeresen sportolok. A gyógytornász hivatást is többek között ezért választottam, mert szeretném másoknak is átadni a mozgás iránti szeretetemet. Amikor megkaptam a lehetőséget, hogy én tarthatom a regeneráló tornákat nagyon megörültem, hisz az óra felépítése nagymértékben hasonlít a saját edzéseim során is általam végzett gyakorlatokhoz. A tornák során minden izomcsoportot megdolgoztatunk és a mozgás szegény életmód vagy az egész napos számítógép előtti ülés miatt túlterhelt izmok lazítására is nagy hangsúlyt fordítunk, változatos eszközökkel színesítve az órákat. Használunk gumiszalagot, súlyzót, így növelhetjük az ellenállást a gyakorlatok során, emellett az instabil felszínt kihasználva a nagylabda és a kislabda segítségével tudjuk nehezíteni az egyes feladatokat. A tornák során arra törekszem, hogy mindenki kellemesen elfáradva, jóleső érzéssel távozzon!