CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ A vírushelyzet súlyosbodásának megakadályozását célzó, 2020. november 9-i Kormány rendelkezés alapján a Mozgásstúdió 2020. november 11-től,  szerdától  ZÁRVA TART bizonytalan ideig! A megvásárolt bérletek érvényesek maradnak a nyitás utáni időszakra. Vigyázzunk egymásra, vigyázzon mindenki magára! ❅❅❅

Masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer az egészség megőrzésére, testi-lelki feszültségeink oldására.

A masszázs terápia során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle szöveti lerakódások, „csomók” felszívódása. Feloldódnak a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások, az izmokban keletkezett csomók. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, erősödik a szervezet méregtelenítő önmechanizmusa. Masszázs hatására növekszik az izomzat teljesítőképessége, és az idegrendszerre történő nyugtató hatás, a közérzet javulása következtében pedig az egyén általános teljesítőképessége is megnő.

Stúdiónkban frissítő, lazító svédmasszázs áll rendelkezésre, nyak, váll, hátmasszázs (30 perc), és teljes testmasszázs (60 perc) formában.

Bejelentkezés: Lillik Éva masszőrnél

Tel: +36 30 9711082