CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket órarend szerinti mozgás programjainkra! Mottónk: az intenzív tornázást soha nem késő újrakezdeni, de a jó egészség és fittség érdekében rendszeresen végezni ajánlott! ❅❅❅

Masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer az egészség megőrzésére, testi-lelki feszültségeink oldására.

A masszázs terápia során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle szöveti lerakódások, „csomók” felszívódása. Feloldódnak a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások, az izmokban keletkezett csomók. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, erősödik a szervezet méregtelenítő önmechanizmusa. Masszázs hatására növekszik az izomzat teljesítőképessége, és az idegrendszerre történő nyugtató hatás, a közérzet javulása következtében pedig az egyén általános teljesítőképessége is megnő.

Stúdiónkban frissítő, lazító svédmasszázs áll rendelkezésre, nyak, váll, hátmasszázs (30 perc), és teljes testmasszázs (60 perc) formában.

Bejelentkezés: Lillik Éva masszőrnél

Tel: +36 30 9711082