CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Kedves régi és új Vendégeink! Várunk szeretettel mindenkit a Mozgásstúdió óráira, órarend szerinti nyitvatartással! Mottónk: az intenzív mozgást soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó egészség és jó közérzet érdekében rendszeresen végezni ajánlott!  ❅❅❅

Molnár Enikő

Maminbaba oktató

Molnár Enikő vagyok, a Maminbaba – Hordozós latin fitness kitalálója és „anyukája”. 2011-ben indult útjára a maminbabás életérzés az akkor 2 éves kislányommal.

Eredeti végzettségem szerint szociálpedagógus vagyok, majd a Külker nemzetközi marketing szakát is elvégeztem. Ezután lettem sport- és terhestorna oktató. Mindig szerettem táncolni, de nem dicsekedhetek azzal, hogy igazán sportos kismama voltam. Valószínűleg arra vártam, hogy a kislányom megadja a kezdő ötletet és lelkesedést. Ma már a Maminbaba országos franchise rendszerként működik és határainkon túl is vannak oktatóink. A Maminbaba óráim mellett a franchise hálózat működtetése és a maminbabás rendezvények szervezése tölti ki az életemet. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Maminbaba oktatókkal együtt olyan sok anyukának adtuk vissza az önbizalmat, a felszabadult mozgás örömét, a lehetőséget, hogy tegyenek valamit a saját jól-létükért! Örülök, hogy sok-sok anya és baba a Maminbaba órákon ismerte és kedvelte meg a babahordozást! Hihetetlen jó érzés látni a babák arcán, hogy örömmel jönnek az anyukájukkal maminbabázni, békésen alszanak az óra alatt, aztán boldogan ébrednek. Ez minden anya vágya!