CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket mozgásprogramjainkra órarend szerinti nyitvatartással, akik védettségi igazolással rendelkeznek! Mottónk: Az intenzív mozgást soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó egészség, jó közérzet és fittség érdekében rendszeresen folytatni ajánlott! ❅❅❅

Baba-mama torna

 A kisgyermekes anyukák tudják magukról, hogy milyen nehéz a gyerekek mellett önmagukra is időt fordítani. Pedig az édesanya egészsége, testi-lelki jóléte elengedhetetlen a fáradságos hétköznapok könnyebb vitelében.

A várandósság során nagy változásokon megy át a női test. Megnyúlnak, meggyengülnek a hasizmok, túlterhelődnek a medencefenéki izmok, gátizmok, gyengülnek a hátizmok, átalakul a testtartás. A szülés utáni teendők, a szoptatás, a babával való intenzív foglalkozás  tovább rontja a kismama fizikai fittségi állapotát. A test felborult izomegyensúlya hozhatja magával a különböző mozgásszervi panaszokat – nyak-, váll-, hátfájás, derékfájdalom -, a rossz testtartást, a medencefenéki izomzat, gát-, záróizmok meggyengülésével inkontinencia is előfordulhat, a túlnyúlt hasizmok kissé szétnyílhatnak.

Így az egészséges, komplex regenerálódáshoz, visszaerősödéshez, a hétköznapi terhek könnyebb viseléséhez és a sportba való visszatéréshez elengedhetetlenül fontos az óvatos, megfelelően felépített mozgásprogram gyógytornász szakember vezetésével.

Mindezek érdekében Baba-Mama tornánk során:

  • a meggyengült hasizmokat aktivizáljuk
  • a törzset stabilizáló izomfűzőt, core izmokat, hátizmokat visszaerősítjük
  • az esetlegesen szétnyílt hasizmot adekvát gyakorlatokkal zárjuk
  • a medencefenék funkcióit visszaállítjuk


A közös mozgás egyrészt nagy segítség minden anyukának, hogy kicsit kiszakadjon az otthoni teendőkből, másrészt motiválni tudják egymást a kitűzött célok elérésében, és egyben a közös torna szívmelengető program baba és mama szoros kapcsolatának folyamatos alakításában.

Minden fiatal anyukát szeretettel várunk a gyermekágyas időszak után a szakorvos véleményével, akár a gyermek 3 éves koráig, –  de akár gyermek nélkül is -,  egészsége, fittsége , erőnléte újraépítéséhez!

Az órát tartja:  Kuslitsné Zemlényi Borbála

                           gyógytornász-fizioterapeuta

                           3 gyermekes anyuka

Bejelentkezési telefonja: +36 20 6633475

Időpont: hétfő 10.00-11.00

Első óra: 2021. szeptember 20. hétfő

Óradíj: 1.700.-Ft

5 alkalmas bérlet:  7.000.-Ft / 6 hétig érvényes/