CSAK NŐKNEK!

❅❅❅ Szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket mozgásprogramjainkra órarend szerinti nyitvatartással! Mottónk: Az intenzív mozgást soha nem késő elkezdeni, újrakezdeni, de a jó egészség, jó közérzet és fittség érdekében rendszeresen folytatni ajánlott! ❅❅❅

Baba-mama torna

Fitmummy® posztnatális tréning

 A kisgyermekes anyukák tudják magukról, hogy milyen nehéz a gyerekek mellett önmagukra is időt fordítani. Pedig az édesanya egészsége, testi-lelki jóléte elengedhetetlen a fáradságos hétköznapok könnyebb vitelében.

A várandósság során nagy változásokon megy át a női test. Megnyúlnak, meggyengülnek a hasizmok, túlterhelődnek a medencefenéki izmok, gátizmok, gyengülnek a hátizmok, átalakul a testtartás. A szülés utáni teendők, a szoptatás, a babával való intenzív foglalkozás  tovább rontja a kismama fizikai fittségi állapotát. A test felborult izomegyensúlya hozhatja magával a különböző mozgásszervi panaszokat – nyak-, váll-, hátfájás, derékfájdalom -, a rossz testtartást, a medencefenéki izomzat, gát-, záróizmok meggyengülésével inkontinencia is előfordulhat, a túlnyúlt és szétnyílt hasizom állapota tovább romolhat.

Így az egészséges, komplex regenerálódáshoz, visszaerősödéshez, a hétköznapi terhek könnyebb viseléséhez és a sportba való visszatéréshez elengedhetetlenül fontos az óvatos, megfelelően felépített mozgásprogram gyógytornász szakember vezetésével.

Mindezek érdekében Baba-Mama tornánk során:

  • a meggyengült hasizmokat aktivizáljuk, nagy hangsúlyt fektetve a mély haránthasizomra
  • a törzset stabilizáló izomfűzőt, core izmokat, hátizmokat visszaerősítjük
  • a szétnyílt hasizom funkcionális állapotát a megfelelő izomműködéssel javítjuk
  • a medencefenék funkcióinak egészséges működését erősítjük


A közös mozgás egyrészt nagy segítség minden anyukának, hogy kicsit kiszakadjon az otthoni teendőkből, másrészt motiválni tudják egymást a kitűzött célok elérésében, és egyben a közös torna szívmelengető program baba és mama szoros kapcsolatának folyamatos alakításában.

Minden fiatal anyukát szeretettel várunk a gyermekágyas időszak után a szakorvos véleményével, akár a gyermek 3 éves koráig, –  de akár gyermek nélkül is -,  egészsége, fittsége , erőnléte újraépítéséhez!
Gyermekágyas időszakban, illetve speciális esetekben egyéni tréning keretében várjuk az Édesanyákat!

Az órát tartja:  Kuslitsné Zemlényi Borbála

                           gyógytornász-fizioterapeuta

                           fitmummy® posztnatális tréner

                           3 gyermekes anyuka

Bejelentkezési telefonja: +36 20 6633475

Bejelentkezési e-mail: borizem@gmail.com 

Időpont: hétfő 10.00-11.00

Óradíj(csoportban): 1.800.-Ft

5 alkalmas bérlet(csoportban):  8.000.-Ft / 6 hétig érvényes/

Egyéni tréning/időpont egyeztetéssel/: 8.000.-Ft/45 perc/